Uitstekende service

We pakken je kerstboom vakkundig in en leggen ze bij je in de auto.
Bezorgen is ook mogelijk.

Contact

Easyfix

Heeft u ook altijd zo’n probleem met het opzetten van uw kerstboom? Raaijmakers Hoeve heeft voor u de oplossing. De EasyFix standaard!

Als enigste in de regio verkopen wij deze EasyFix standaarden. Deze standaarden, die te verkrijgen zijn in verschillende maten en kleuren, zijn gemaakt van metaal of kunststof en te gebruiken voor bomen met een maximale lengte van 5 meter.

Wij boren een speciaal gat in de stam van de boom die U uitgezocht heeft. Hierna wordt hij voor U ingepakt. Eenmaal thuisgekomen knipt u de onderste helft van het inpaknet open en hoeft U alleen nog maar de standaard aan de stam van de boom te schroeven en de boom rechtop te zetten. Werkelijk in 5 seconden heeft u uw kerstboom recht staan!

Het reservoir dat in de standaard rond de stam van de boom zit, kunt u vullen met 2,5 liter water, en met speciale voeding, dus U mee krijgt van ons. Hierdoor behandeld u de boom eigenlijk als het ware als een snijbloem. Goed water blijven geven, vooral de eerste dagen en dan heeft u heel lang, heel veel plezier van uw boom, zonder verlies van naalden!

Bekijk de demo video voor een demonstratie!

Problemen met het opzetten van je boom?

Met onze easyfix zet je de kerstboom op in 5 seconden.
De easyfix is in heel regio Eindhoven enkel bij ons te koop.

Bekijk demonstratie video