Kerstbomen Eindhoven

Raaijmakers hoeve levert verschillende kerstbomen in regio Nuenen en Eindhoven. Hieronder leest u meer over de Servische spar.

Servische spar (Picea Omorika)

Kerstbomen Eindhoven is al jarenlang gespecialiseerd in het kweken van kerstbomen waaronder de Servische spar. Onze kerstbomen uit eigen kweek verkopen wij vanuit onze sfeervolle hoeve in regio Nuenen en Eindhoven. Kerstbomen Eindhoven is dan ook bij uitstek de plek om de feestdage goed te beginnen.

De Servische spar heeft donker- tot diep blauwachtig groene naalden. De Servische spar is de meest gekochte kerstboom in Nuenen en Eindhoven.

Deze kerstboom past door zijn mooie, slanke piramidevorm in elke woonkamer in regio Eindhoven. Door het snoeiwerk op de kwekerij is de boom mooi gevuld tot boven in de piek. Bij goede verzorging, door vooral regelmatig water te geven, laat deze kerstboom weinig naalden vallen. Tot de hoogte van 1,50 meter worden deze kerstbomen met wortel verkocht. Deze kerstboom kan daardoor erg gemakkelijk binnen geplaatst worden. Na de kerst is het ook mogelijk om deze mooie kerstboom terug te plaatsen in uw tuin.

Kerstbomen Eindhoven steekt bomen groter dan 1,50 meter vers met wortel/kluit. Kerstbomen Eindhoven verpakt deze in een zak zodat de wortel niet uit zal drogen en u lang kunt genieten van uw boom.

Wanneer u besluit de kluit te verwijderen dan is het belangrijk de boom regelmatig water geven in de standaard. De eerste dagen neemt de boom wel enkele liters water op.

De prijs/kwaliteit van de Servische spar is erg goed en is daarom een veel voorkomende kerstboom in Nuenen en Eindhoven. Meer kersbomen in regio Eindhoven vindt u in ons overzicht.

Details:

  • Kerstbomen vanaf 50cm
  • Kerstbomen tot 400cm.
  • Kerstboom met kluit of gezaagd.
  • Ophalen in op onze sfeervolle hoeve tussen Nuenen en Eindhoven.
  • Kerstbomen thuis bezorgen doen wij op afspraak in de regio.

Alternatieven:

Fijnspar (Picea abies)

Fraserspar (Abies Fraseri)

Nordmann spar (Abies Nordmanniana)

 

Problemen met het opzetten van je boom?

Met onze easyfix zet je de kerstboom op in 5 seconden.
De easyfix is in heel regio Eindhoven enkel bij ons te koop.

Bekijk demonstratie video